Dag van de Data 2019

Donderdag 17 januari 2019, Jaarbeurs Utrecht, Nederland

Locatie

Routebeschrijving

Trein

Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Auto & Parkeren

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’. De Jaarbeurs staat vanuit iedere richting al vroeg op de borden aangegeven. Jaarbeurs beschikt over ruim 6.000 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 4e parkeeruur geldt het dagtarief van €16,50. Na 24 uur betaal je per dag.
Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein. Wist je dat je ook vooraf een parkeerplaats kan reserveren? Daarmee ben je altijd verzekerd van een plek en je bent voordeliger uit. Een online gereserveerde parkeerkaart kost namelijk €15,50.

Elektrische oplaadpunten
Op parkeerterrein P1 en P4 van de Jaarbeurs vind je oplaadpunten voor elektrische auto’s.